Cevapla  Konu Gönder 

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YENİLENEN İLKÖĞRETİM PROGRAMI TANITIMI
Yazar Mesaj
skindiver Çevrimdışı
Administrators
Administrators

Katılma Tarihi: Jan 2007
Rep Puanı: 0
YENİLENEN İLKÖĞRETİM PROGRAMI TANITIMI
[Resim: yeniilk55.jpg]

SİNOP'TA YENİLENEN İLKÖĞRETİM PROGRAMLARININ TANITIMI İÇİN 17 İLKÖĞRETİM OKULUNDA SUNUM <br>PROGRAMLARI BAŞLATILDI...

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, yenilenen ilköğretim programlarının tanıtım çalışmaları kapsamında öğretmen, öğrenci ve velilerin bilgilendirilmesine yönelik başlatılan sunum programları sürüyor.
Merkez Kabalı İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen yenilenen ilköğretim programı bilgilendirme toplantısında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Rahmi Ünal, Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Hamdullah Uçar, sinevizyon gösterimi eşliğinde program hakkında önemli bilgiler verdi. Programın amaç ve hedefleri hakkında bilgi aktaran Teftiş Kurulu Başkanı Rahmi Ünal, "İlköğretimde uygulanan yeni programların öğretmenlere ve yöneticileri olduğu kadar öğrenci velilerine de tanıtılmasını amaçlıyoruz. Eğitim öğretimin temel ayakları olan okul yönetimi, öğretmenler öğrenciler ve veliler bu tanıtım programlarına katılıyor. Öğrencilerin derslerine hazırlanmada, ödevlerini yapmada, onların yetiştirilmesinde yeni programlara uyumunda yardımcı olmayı hedefliyoruz. Onları programların birer destekçisi haline getirmeyi sağlamak temel amacımız" diye konuştu.
17 ilköğretim okulunda bir hafta sürecek olan ve 17 ilköğretim müfettişince gerçekleştirilen tanıtım çalışmaları bir hafta sürecek.

Kaynak : Haber57.CoM

SinopCity.CoM
Linkleri Görebilmek içinÜye olmanız veya girişyapmalısınız.
ForumDejaVuu
Linkleri Görebilmek içinÜye olmanız veya girişyapmalısınız.
(Bu Mesaj 03-03-2008 10:25 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : diveteam.)
04-16-2007 10:07 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Konu Gönder 

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  GEZİCİ KÜTÜPHANEYİ EN ÇOK KULLANAN KARAPINAR YİBO İLKÖĞRETİM OKULUNA ZİYARET skindiver 0 183 04-16-2007 09:39 AM
Son Mesaj: skindiver

Forum Atla:

۞  ► Google Ranking ◄ ۞
eXTReMe Tracker
MyBB Toplist - MyBB Kardeşliği stats count
SinopCity.CoM
Hicham Aboutaam
Cell Phones
Hosting Hizmetleri www.baltictop.com - Free Counter and web stats Scriptil.com ChartRank.de Rank it to the Top! avencia.de  Pagerank - Ranking Anzeige mit Topliste nach Hits www.as-rank.de pagerank-service - Pagerank Anzeige ohne Toolbar ListeTr.Com Toplist & Paylaşım Forumları - Hosting BilgiHost.net

MKPortal C1.2 ©2003-2008 mkportal.it
Bu safya 0.03714 saniyede 14 sorguyla oluşturuldu