SinopCity.CoM

Tam Görünüm: ****G*ö*Z*Y*A*Ş*I*M*S*I*N
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
{EDITOR=<DIV align=center><STRONG><FONT face="Comic Sans MS" color=#ff0000 size=5>****G*ö*Z*Y*A*Ş*I*M*S*I*N</FONT></STRONG><STRONG><FONT face="Comic Sans MS"> <BR><BR></FONT></STRONG><STRONG><FONT face="Comic Sans MS"><FONT size=4><FONT color=#0000ff>biriktirdiğimiz ne varsa <BR>şimdi sadece siyah beyaz <BR>anılar albümünde <BR>gökkuşağı rengindeydi düşlerim <BR>oysa şimdi bir kahve koyuluğunda.... <BR><BR>aslında biliyordum biteceğini <BR>ve gideceğini... <BR>yinede sevdim.... <BR>şimdi döktüğüm en büyük gözyaşısın. <BR><BR>benden ne aldıysan helal olsun <BR>benden sana son bir söz <BR>'olduğun yerde kal' <BR><BR>baş ucumda hala resmimiz <BR>hani sarılmışız <BR>hiç kopmayacak gibi <BR>ama kopardın sen <BR>aramızdaki tüm bağları... <BR>şimdi döktüğüm en büyük gözyaşısın <BR><BR>masamda duruyor hala <BR>aldığın o güller <BR>kuruduğu halde atamıyorum <BR>kokun gitmesin diye... <BR>dökülmüş yaprakları tek tek <BR>tıpkı bizim gibi... <BR><BR>birlikte içmiştik bu fincandan çayı <BR>şimdi onu hiç yıkamıyorum <BR>izlerin silinmesin diye <BR>şimdi döktüğüm en büyük gözyaşısın. <BR><BR>her köşeden çıkıyor <BR>seviyorum yazdığın kağıtlar <BR>nasılda inanmışım demiyorum <BR>helal olsun diyorum! <BR><BR>şimdi döktüğüm <BR>...................en büyük gözyaşısın.</FONT></FONT> </FONT></STRONG><BR></DIV>EDITOR}
Referans Adresler