SinopCity.CoM

Tam Görünüm: Sen ,Bu Sevgiyi Kaldırabilir Misin...?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
{EDITOR=<DIV align=center><STRONG><FONT color=#000099 size=4>Sen ,Bu Sevgiyi Kaldırabilir Misin...?<BR>Gel desem sana...<BR>hiçbir şey sorma,hiçbir şey konuşma,sadece gel..<BR>gelirmisin?????<BR>hadi desem yada..<BR>hiç birşey sormadan yine benimle yürür müsün sonu belirsiz...?? <BR>bakmasan, görmesen ,duymasan beni günlerce..aylarca belki..<BR>yine beni severmisin??<BR>gözden ırak olan gönülden de uzak olurmuş derler ya...<BR>yanımda olup uzak olanlardansan,uzakta olup içimde olmayı becerebilirmisin.. <BR>aylar sonra,yıllar belki..<BR>''seni sevdim .. senden gelen iyi -kötü herşeyi sevdim .ve hep seveceğim '<BR>diyebilirmisin?<BR>yanımda otururken bile zaman zaman deli gibi özleyebilir misin??<BR>her ayrılışımızda sabaha,bir daha görmeme korkusuyla deliril misin <BR>her gelen telefonda'ben diye irkilir misin sebepsiz??<BR>beni her dakikana taşıyıp yaşamayı becerebilir misin??<BR>beni,ben gibi sevebilirmisin..?<BR>delirsem bi gün..' CANIMMMM diye sarılabilir misin....?<BR>kapris yapmak istesem ..yapsam hattaa şımarıp,kalabalıklarda elimi tutabilir misin...?<BR>hayat birgün bana oynarsa,maskeleri yırtıp her yerimde yine beni görebilirmisin..??<BR>ne şart ne konum olursa olsun,gözbebeklerimin hep aynı bakacağını bilebilir misin..? <BR>yada ben hayatla oynamaya kalkarsam birgün nefesimden sıkılıp <BR>ölsem birgün,yaşadığın her gün için benimle,'bir saniye için bile pişman degilim '<BR>diyebilirmisin...?<BR>sevgilim ol diyosun bana.....<BR>sen ,bu sevgiyi kaldırabilir misin.....? </FONT></STRONG></DIV>EDITOR}
Referans Adresler