SinopCity.CoM

Tam Görünüm: Böyle fanatik görülmedi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arjantin'de Boca Juniors taraftarı bir kişi dövmeciye giderek sırtına kulübünün armasını yaptırmak istedi. Fakat River Plate'li dövmeci arma yerine penis yaptı.

Dünyanın en büyük derbilerinden biri olarak kabul edilen Boca Juniors-River Plate'in iki taraftarı arasında yaşanan olay herkesi hayrete düşürdü. Arjantin'de River Plate takımının taraftarı olan bir dövmeci, kendisinden sırtına taraftarı olduğu Boca Juniors dövmesi yapmasını isteyen müşterisine kulübün arması yerine penis dövmesi yaptı. Yaşının 18'den küçük olması nedeniyle adı açıklanmayan Boca taraftarı, "Ayna olmadığı için sırtıma ne yaptığını görmedim. Her şeyi eve gidip aileme dövmemi gösterdiğimde anladım. Başıma gelen bu olayın ardından hâlâ şoku atlatamadım" diye konuştu.

Polis soruşturma
Başlattı Polis ise olayla ilgili soruşturma başlatırken, adı açıklanmayan dövmeci gözaltına alındı. Bu arada sezon öncesi özel bir turnuvada karşılaşan iki ezeli rakibin kapışmasında River Plate, Boca Juniors'u 2-0 mağlup etti.

Kaynak : Sabah.Com.Tr
Referans Adresler