SinopCity.CoM

Tam Görünüm: YENİLENEN İLKÖĞRETİM PROGRAMI TANITIMI
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: yeniilk55.jpg]

SİNOP'TA YENİLENEN İLKÖĞRETİM PROGRAMLARININ TANITIMI İÇİN 17 İLKÖĞRETİM OKULUNDA SUNUM <br>PROGRAMLARI BAŞLATILDI...

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, yenilenen ilköğretim programlarının tanıtım çalışmaları kapsamında öğretmen, öğrenci ve velilerin bilgilendirilmesine yönelik başlatılan sunum programları sürüyor.
Merkez Kabalı İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen yenilenen ilköğretim programı bilgilendirme toplantısında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Rahmi Ünal, Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Hamdullah Uçar, sinevizyon gösterimi eşliğinde program hakkında önemli bilgiler verdi. Programın amaç ve hedefleri hakkında bilgi aktaran Teftiş Kurulu Başkanı Rahmi Ünal, "İlköğretimde uygulanan yeni programların öğretmenlere ve yöneticileri olduğu kadar öğrenci velilerine de tanıtılmasını amaçlıyoruz. Eğitim öğretimin temel ayakları olan okul yönetimi, öğretmenler öğrenciler ve veliler bu tanıtım programlarına katılıyor. Öğrencilerin derslerine hazırlanmada, ödevlerini yapmada, onların yetiştirilmesinde yeni programlara uyumunda yardımcı olmayı hedefliyoruz. Onları programların birer destekçisi haline getirmeyi sağlamak temel amacımız" diye konuştu.
17 ilköğretim okulunda bir hafta sürecek olan ve 17 ilköğretim müfettişince gerçekleştirilen tanıtım çalışmaları bir hafta sürecek.

Kaynak : Haber57.CoM
Referans Adresler