SinopCity.CoM

Tam Görünüm: Fenerbahçe'nin gruptan çıkma planı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 12034_112234.jpg]
Zico, 'Kayseri maçından sonra iki maçı da kazanıp çıkacağımızı söylemiştim. Şimdi sıra Alanya maçında' derken, önce takımına gol yedirip sonra da beraberlik sayısını kaydeden Selçuk 'Taraftar sahip çıksın' dedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Şanlıurfa maçında oyunu değerlendirmeye gerek olmadığını belirterek, “İstediğimizi almamız önemliydi. Bunu başardık. Ben Kayserispor maçı sonrası iki maçımızı da alıp çıkacağımızı söylemiştim. Şimdi Alanya’yı da yenip hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi. Brezilyalı hoca Kezman konusunda ise, “Ben futbolcuların yaptığı açıklamalara cevap vermek için burada değilim. Derdi olan sizinle paylaşır” dedi.

TARAFTAR BİZE SAHİP ÇIKSIN

F.Bahçe’ye ilk golü yedirip ardından beraberlik sayısını kaydeden Selçuk ise, “Alanya’yı yenip turu geçeriz. Kayseri- G.Antep maçının sonucu bizi ilgilendirmiyor. Bazı hatalardan sonra tepkiler oluyor. Taraftar bize zor günlerimizi aşmak için destek vermeli” diye konuştu.

CARLOS’A BÜYÜK iLGi

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri frikik golü atmak isteyen ve her serbest atışta topun başına giden Roberto Carlos, bu hayaline bir türlü ulaşamıyor. Dün yine serbest atışı auta atan Brezilyalı yıldız, gol atamasa da sahada en büyük ilgiyi gören oyuncuydu. Brezilyalı yıldız, maçın bitiş düdüğüyle birlikte Ş.Urfalı oyuncuların yoğun ilgisine maruz kaldı. Sambacı’nın formasını da Abdullah aldı. Bu arada Brezilyalı star, seramoniye evlatlığıyla birlikte çıktı.
Referans Adresler